Tilbage til inspiration

Her er de største boligtendenser i 2021

Et nyt år er ofte lig med nye og spændende projekter i hjemmet. I 2021 er det særligt neutrale nuancer, naturlige materialer og funktionalitet, der er i højsædet i danskernes hjem. Hvis du har brug for råd og sparring til at pifte hjemmet op med de nyeste boligtendenser, guider din lokale Swedoor Dørmand dig gerne på vej.

Et nyt år er begyndt, og det giver for mange danskere anledning til at starte op på nye projekter i hjemmet. I en ny corona-hverdag, der byder på masser af tid inden for hjemmets fire vægge, er det oplagt at benytte lejligheden til at nytænke de hjemlige rammer og skabe den helt rigtige stemning. Hvis du ønsker at give hjemmet et frisk pust, kan du lade dig inspirere af tre store boligtendenser, der vil præge danskernes indretning i 2021.

Farvenuancer, der beroliger sindet

En af årets helt store boligtendenser er neutrale farver, der forbinder os med naturen og beroliger sindet. Afdæmpede jordfarver som beige, lys brun og grå er med til at tilføre varme og en rolig stemning i hjemmet. Ved at udskifte en eller flere af boligens hvide døre med en model i en afdæmpet farve kan du skabe et harmonisk og stilrent udtryk i hjemmet. Det kan derfor være en oplagt løsning, hvis du ønsker at tilføje en ny dimension til indretningen med nuancer, der ikke er for fremtrædende.

Læs også: Hvilken dør passer til dit hjem?

Naturmaterialer, der skaber varme

Organiske teksturer og naturlige materialer er ligeledes i høj kurs i danskernes hjem i 2021. Detaljer i træ spiller allerede en stor rolle i både boligindretning og renovering, og det kommer blandt andet til udtryk i form af rattanmøbler og akustikpaneler, der er med til at tilføre hjemmet charme og sjæl. Hvis du gerne vil bringe naturen yderligere ind i hjemmet, kan døre i træ være en god løsning. Trædøre fås i forskellige træsorter og kan være med til at give en varm kontrast til den ofte lyse, skandinaviske indretning.

Den naturlige tekstur på trædøre er med til at give en varm stemning i hjemmet.

Funktionelle løsninger til hverdagen

2021 byder på mere hjemmearbejde for de fleste danskere, og derfor vil der være et øget fokus på funktionalitet i hjemmet. Hvis du har brug for ro og fordybelse, kan støjreducerende døre være en god løsning, der effektivt nedsætter støjgener. Hvis du er vant til at lade kreativiteten blomstre og skabe et visuelt overblik over dine idéer, kan du med fordel overveje at installere en dør med indbygget tavle eller whiteboard for at skabe de bedste forudsætninger for hjemmearbejdet.

Der er mange muligheder for at tilpasse hjemmet til dine behov med funktionelle dørløsninger.

Få hjælp og sparring af Din Dørmand

Uanset hvilke boligtendenser du lader dig inspirere af, er der mange muligheder, når det kommer til døre. Det kan være svært at vælge den helt rigtige løsning til dit hjem, og det er derfor altid en god idé at rådføre dig med din lokale Swedoor Dørmand, som står klar med gode råd og kyndig vejledning. Alle dørmænd er uddannede i Swedoors produktsortiment og kan hjælpe dig med at opnå lige præcis det udtryk, du ønsker at skabe i dit hjem. Find din lokale dørmand her.

Se også Swedoors store udvalg af indvendige døre her.

Relaterede artikler

Hvilken dør passer til dit hjem?

Bliv inspireret til at vælge den rette dør til dit hjem.

Kender du udløbsdatoen på dine døre?

Få gode råd til at tjekke, om tiden er inde til nye døre.

Giv din yderdør et sommertjek

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det er derfor oplagt at give huset et grundigt sommertjek.

Gå til inspiration